Bluetone Ocean Custom Head Red tweed
EKT_logo.png

EKT Syvänen

Kustannussäästöjen maksimaalinen tavoittelu sarjatuotannossa synnyttää aina kompromisseja, jotka heikentävät kitaran sointia. Erikoistuote ei etsi edullisinta valmistustapaa, vaan perusajatuksena on pyrkimys teknisesti ylivoimaisiin tuotteisiin.

Erikoistuote on vuonna 2011 perustettu pieni metallipaja Suomen Teksasissa, Etelä-Pohjanmaalla. Valmistan Boutique -kitaraosia pääasiassa Stratocaster, Telecaster ja Les Paul -tyyppisiin kitaroihin. Tuotteeni edustavat omaa suunnittelua EKT -tuotemerkillä, mutta toteutan myös aina tarvittaessa asiakkaiden tilaamia mittatilaustöitä.

Käytössäni on vanhanajan perinteiset manuaalityöstökoneet ja siksi jokainen valmistamani osa on aina yksilöllistä pientä sarjaa. Kitaraosien valmistus lähti käyntiin vuonna 2011 teräksisten tremolo blokkien valmistamisella, mutta nykyisellään EKT -tuotteita on jo laajempi tuoteperhe. Tuotevalikoima kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, pöytälaatikossa on useita uusia ideoita, jotka odottavat toteuttamista.

Toivotan ennakkoluulotonta kokeilunhalua oman persoonallisen soundimaailman löytämiseksi! Sähkökitaran ei tarvitse olla vielä tuotekehityksensä huipulla, parannettavaa löytyy aina!

- Jani "Steel" Syvänen

www.erikoistuote.fi