Helsinki Tonefest 2020 nyt myynnissä!

 

Ensimmäinen Helsinki Tonefest oli menestys, toinen vielä enemmän. 2019 tapahtuma keräsi Kulttuuritalolle reilusti yli parituhtapäisen kävijämäärän ja some täyttyi kuvista, videoista ja tarinoista. Tapahtuma oli myös näytteilleasettajille positiivinen kokemus ja kauppaakin on tehty vilkkaasti messujen aikana ja jälkeen. Tonefest 2020 järjestetään 8.2. Kulttuuritalolla, ja käytössä on koko talo ja tilat, iso sali mukaan lukien. Näytteilleasettajapaikkoja on myynnissä noin 90 kpl. Klinikoita on kolmessa eri tilassa, käytössä on yksi sadan hengen auditorio master class -henkisille luennoille ja alakerran klubi on valjastettu Demoklubiksi.

 
DSC_4510.jpg

Pöytäpaikat

Pöytäpaikkoja on kolmea kokoa.
• 1 x 140x60 cm 130 euroa + alv
• 2 x 140x60 cm 200 euroa + alv
• 3 x 140x60 cm 280 euroa + alv
• Messutila, noin 12-15 neliötä ala-aulassa tai ylälämpiössä (sopii hyvin isommille toimijoille ja maahantuojille yms.) 900 euroa + alv.
 

DSC_4490.jpg

Nimikkoklinikat ja muut tilat

Olemme varanneet klinikoille kolme huonetta, joihin mahtuu noin 60 istumapaikkaa per huone. Klinikoiden kesto on 1,5 tuntia. Myymme klinikkapaikat yrityksille nimikko-konseptilla. Klinikan kumppani tarjoaa yleisolle klinikoitsijan. Tonefest brändää klinikan kumppanin kanssa ja tekee siitä noston nettiin, someen ja muihin kanaviin.
• Nimikkoklinikka, 1,5 tuntia, 400 euroa + alv

Alvar-auditorio on toisessa keroksessa sijaitseva 100 henkeä vetävä nousevalla katsomolla varustettu luentotila. Tila sopii erinomaisesti luennoille, koulutuksille yms. musiikkiin liittyville tilaisuuksille.Tonefest brändää luennon kumppanin kanssa ja tekee siitä noston nettiin, someen ja muihin kanaviin.
• Auditorio, 2 tuntia, 400 euroa  + alv

DSC_4577.jpg

Demolava

Suosittu demolava muuttaa Kultsan alakerran klubille, josta kuoriutuukin Tonefestien ajaksi Demoklubi! Demot alkavat lavalla klo 10.30 ja osallistujille on varattu 45 minuuttia, josta 30 minuuttia soittoa ja esittelyitä. Klubilla A-oikeudet ja baari auki koko päivän, joten nyt kannattaa olla nopea! Slotteja on 11 kpl, joten ole nopea! Slotit annetaan varausjärjestyksessä. Tonefest voi tarvittaessa ideoida demoslotin sisältöä yhdessä varaajan kanssa.
• Demolava-slotti 100 euroa + alv

HUOM! Varaa demolavaaikasi täällä jonka jälkeen vasta ruksi ruutuun lomakkeessa - näin varmistat, että paikkoja vielä on ja aika on sinulle sopiva.

Varauskalenteri: https://doodle.com/poll/xy2e6uzd68bddyce


UUTUUS! Tonefest Guitar Swap Meet!

Nyt tarjoamme 19 pöytäpaikkaa 2. kerroksen Swap Meet -huoneesta yksityisille myyjille. Hinta pöydälle on 20 euroa + alv. Ole nopea, paikat viedään käsistä. Varaa oma paikkasi lähettämällä mailia Petelle: petri.matero@gmail.com. Varaamme paikat varausjärjestyksessä.


Näytteilleasettajaksi Tonefest 2019 -tapahtumaan!

Ilmoittaudu tällä lomakkeella tapahtumaan. Rastita haluamasi palvelut/tilat ja pistä lähettäen. Olemme yhteyksissä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat sopia jostain erikoistoteutuksesta, niin ota yhteyttä:

Näytteilleasettajien tilavaraukset, klinikat, markkinointi ja yhteistyökuviot
Petri Matero
petri.matero@gmail.com
044 3737376