Bluetone Ocean Custom Head Red tweed
TOOB-logo-uusin.jpg

Toob

Suomalaiset TOOB™ kitara- ja bassokaiuttimet ovat uusi luku soitinkaiutinten kehityksessä. Ne ovat maailman keveimpiä, ammattitason työkaluina aivan omassa painoluokassaan. Painonsäästö on saavutettu – soinnista tinkimättä - korvaamalla raskas vanerikotelo kevyellä mutta äärettömän lujalla muoviputkella. Designilla ja useilla yksityiskohdilla on EU:n laajuinen mallisuoja.

12-tuumaisella Jensen Tornado -neodyymielementillä varustetut kitarakaiuttimet painavat vain 4,0 kg (avoin 12J) ja 4,6 kg (refleksiputkellinen 12R). Niiden tehonkesto on 100W. Bassokaiutin 12B Celestion BN12-300S -elementillä painaa sekin vain 4,6 kg ja sopii sekä bassokitaralle että kontrabassolle. Sitä voi soittaa myös pystyasennossa. Viime kuukausien tuotanto on varustettu puisella, helposti irrotettavalla magneettijalalla.

TOOBit saavat jatkuvasti kiitosta niin käytettävyydestään kuin äänenlaadustaan, viimeksi saksalaisesessa Gitarre&Bass –lehdesssä. Ne soivat jo ainakin 11 maassa, paljolti musiikin ammattilaisten keikka- ja studiokäytössä. Tilauksesta syntyy myös kokoonpainettavia kaiuttimia matkustaville soittajille sekä Tolex- tai Tweed –pintaisia custom-versioita. Kaikki TOOBit ovat alusta loppuun käsityötä.

Koko kattaus – myös pari uutuutta - on esillä ja kokeiltavana Tonefestissä. Demossamme klo 11.15-12.00 esiintyvät jazzkitaristi Petri Krzywacki ja basisti Ilkka Hanski. Muiden artistien aikatauluja sovitellaan vielä.

www.facebook.com/toobspeakercabinet
www.toob.fi

Katso myös YouTube-videoitamme verkkosivujen kautta tai haulla toob guitar speaker!